COL.LABORACIONS DEL MES A LA REVISTA DE CINEMA “IMÁGENES DE ACTUALIDAD”.

En l’actual número de la revista de cinema “Imágenes de Actualidad”, el 352, hi podreu trobar dos meus comentaris a la secció de “Críticas”, corresponents als films La ignorancia de la sangre París-Manhattan. En el número del mes també hi trobareu un article sobre Exodus: Dioses y Reyes, de Roberto Morato, i un reportatge a propòsit, “Relatos bíblicos”, de Tonio L. Alarcón. Gabriel Lerman entrevista Ridley Scott, el director. També és objecte d’atenció per part de Marc Servitje el nou film de Woody Allen, Magia a la luz de la luna, on retorna de nou a un dels seus temes preferits, la màgia, i on en fa una reivindicació per poder anar aguantant aquest món, una cinta glamorosa. L’estranya, més aviat marciana buddy movie En el nombre del padre, que comença com una mena d’El cabo del miedo, és comentada per Javier Pulido.  Hi trobareu també comentaris de novetats com ara Furious 7, de James Wan (no ens hem equivocat), per Óscar Paredes; i la molt interessant aventura de mar In the Heart Of The Sea, de Ron Howard, uns fets que Tomás Fernández Valentí informa que inspiraren la immensa novel·la que és “Moby Dick”. Tomás també comenta Mortdecai, del sempre inquietant David Koepp. Roberto Morato apropa un film hàbil a l’hora d’emocionar com es feia abans, amb el típic sociòpata de gènere (Bill Murray insuperable): St. Vincent. Gabriel Lerman parla del darrer Tim Burton: Big Eyes. D’altres films que es comenten són els d’animació, Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, i 6 héroes.

 10806203_770956899607290_7034977738173264532_n

També hi ha un interessant reportatge sobre El Hobbit. La batalla de los cinco ejércitos, de Roberto Morato. Igualment trobarem unes entretingudes entrevista amb Jenniffer Lawrence i Angelina Jolie. Aquesta darrera també és objecte d’atenció per haver dirigit un segon llargmetratge: Invencible, relat potent emmarcat en la segona guerra mundial, que així mateix comenta Dani Segura.

Roberto Morato ofereix un article entorn de “Marvel. 75 años: del pulp al pop”. I a la secció Cult Movie, Tomás Fernández Valentí analitza una veritable joia del sci-fi clàssic: Viaje alucinante, del gran Richard Fleisher.

L’exemplar no s’acaba aquí, hi ha més films comentats, i diverses seccions interessants plenes de notícies internacionals i espanyoles, curiositats, crítiques, rodatges, DVDs, llibres, videojocs…

Ignasi Juliachs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s