A manera de salutació.

Aquí parlaré de cinema. Potser la prioritat la tindran les estrenes, tot i que els films de tota la vida o les rareses que vagi trobant tindran la seva cabuda. Naturalment, en la selecció, en tota selecció, hi ha certa subjectivitat, no podria ser d’una altra manera. Senzillament es tractarà de parlar d’aquells títols que em motivin per una raó o una altra, sense deixar d’admetre que hi ha grans pel·lícules dignes de tot respecte malgrat que aquí no hi siguin.

                                                                                     Ignasi Juliachs

Anuncis

4 thoughts on “A manera de salutació.

  1. Esta molt be aquest edifici amb porta malefica…gracies per crear aquest lloc a on els cuasi diria nostalgis del cinema pre posmodern tambe i poguem dir la nostra! El film a qui fa referencia i sense utilitzar la red per sapiguer, en dire dues al atzar….una seria “El quimerico inquilino” i l’altra de titol que no recordo pero que va d’una casa encantada.

    M'agrada

    • Moltes mercès, Enric. Espero poder satisfer espectatives, tot i que en sóc ben conscient que no és tasca fàcil. Quant a la pel·lícula a què fa referència “Hell’s Gate Brownstone”, lamento dir que no vas encertat. És un film dels anys 70 que va generar cert impacte en el seu passi televisiu cap a finals dels 80 o inicis dels 90, si no vaig gaire equivocat. Era de por, això sí. 😉

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s